Samsung RS7568BHCSP review

Samsung RS7568BHCSP review

Deal Score0

€1,079.00

De beste aanbieding: bol bol.com
Bekijk koopje van de dag
Waarschuw mij bij een aanbieding
×
Stel jouw eigen aanbieding-monitor in
Te volgen koelkast: Samsung RS7568BHCSP - Amerikaanse koelkast - €1,079.00
Bekijk aanbiedingen verloop
×
Prijs ontwikkeling van: Samsung RS7568BHCSP - Amerikaanse koelkast
Bijgewerkt op:
  • €1,079.00 - 18 August 2017
  • €1,209.00 - 16 August 2017
  • €1,179.00 - 14 August 2017
  • €1,149.00 - 4 August 2017
  • €1,199.00 - 3 August 2017
  • €1,097.00 - 1 August 2017
  • €1,199.00 - 31 July 2017
  • €1,121.00 - 28 July 2017
Gestart op: 16 July 2017
  • Highest Price: €1,209.00 - 16 August 2017
  • Lowest Price: €999.00 - 16 July 2017
0

De Samsung RS7568BHCSP is echt een plaatje om te zien.
De koelkast heeft een robuust RVS uiterlijk en de dispenser nodigt uit tot het toevoegen van ijsklontjes in je drankje.

De ruime koel- en vriesinhoud van dit type Samsung koelkast is zeker geschikt voor een groot gezin.
Voor een tweepersoonshuishouden zal de inhoud van je koelkast aardig leeg blijven met zoveel ruimte.

De prijzen van Amerikaanse koelkasten zijn ook behoorlijk hoog. Dan wil je natuurlijk geen miskoop.
Deze Samsung RS7568BHCSP review zet alle voordelen en nadelen op een rij, zodat je zeker weet dat je de beste koelkast koopt.

Interessante koelkast aanbiedingen

Binnenkort weer nieuwe exclusieve kortingsacties.

8.6 Redactie oordeel
Topper onder de Amerikaanse koelkasten

Energielabel: A++
Koelen: 361 liter
Vriezen: 176 liter
Geluid: 39 decibel
Energie: 348 kWu (80 euro)

Snelheid koelen
9
Snelheid vriezen
8.5
Energieverbruik
7.5
Stabiele koeltemperatuur
9
Gebruiksgemak en Onderhoud
8
Hoeveelheid (bij) geluid
9
Prijs / kwaliteit
9
Voordelen
  • Beste uit de Test Consumentenbond
  • Veel koel- en vriesruimte
  • Erg energiezuinig voor een Amerikaanse koelkast
  • Stil met weinig bijgeluid
  • IJs en waterkoeler
Nadelen
  • Geen grote nadelen

 

 

Samsung RS7568BHCSP reviewsamsung-rs7568bhcsp

In heb de Samsung koelkast bekeken op de volgende punten:

  • Koelresultaten
  • Energieverbruik van de Samsung
  • Gebruiksgemak en bediening
  • Beoordeling prijs/kwaliteit

 

Koelresultaten

Een vijfpersoonshuishouden kan de boodschappen prima kwijt in deze koelkast met 361 liter inhoud. De vriesruimte heeft een inhoud van 176 liter. Je kunt dus prima boodschappen voor de hele week invriezen. Wel zo gemakkelijk, dit scheelt weer ritjes naar de supermarkt.

Een meervoudige luchtstroom (Samsung noemt dit Twin Cooling Plus) zorgt ervoor dat producten in de koelkast gaan ruiken naar de producten in de vriezer en omgekeerd.
Dit wordt bereikt doordat Samsung in de koelkast  gebruik maakt van twee compleet gescheiden luchtstromen.

Het vriesvak is erg ruim en de transparante indeling zorgt ervoor dat je niet langer door de vriesbakken hoeft te graaien op zoek naar een voedingsmiddel. Je kunt deze vriesruimte naar wens zelf indelen met behulp van de verschillende plateaus. Met de Cool Select Zone kun je de temperatuur apart regelen, zodat je deze voor elk type voedsel juist kunt instellen. Nu is het wel zo dat je vooraf even moet nakijken welke temperaturen geschikt zijn per type voedingsmiddel. Ook handig om je gezin even te informeren over de indeling van de koelkast, wanneer zij iets eruit pakken en terugplaatsen. Bij het verkeerd terugzetten van het voedingsmiddel heeft deze functie geen zin.

 

Energieverbruik Het energieverbruik van de Samsung RS7568BHCSP

Deze Amerikaanse koelkast is erg zuinig in gebruik met zijn A++  klasse.
Het verbruikt circa 348 kWh per jaar. Dit komt in euro’s neer op ongeveer tachtig euro per jaar.  Hiermee is het een van de zuinigste Amerikaanse koelkasten van dit moment.

 

Onopvallend stille koelkast

Het geluid is opvallend stil, met slechts 39 decibel heb je weinig tot geen last van storende geluiden.
Je hoort natuurlijk wel iets, zoals bij elke koeling, maar het is absoluut niet storend. Andere Amerikaanse koelkasten produceren soms wel 4 tot 5 db meer geluid.

 

Bediening/gemak

Deze koelkast staat goed in elke keuken. Het is een echte blikvanger. Met een totaalinhoud van 537 liter, koel- en vriesgedeelte bij elkaar, kom je met een groot gezin een heel eind. De indeling is erg overzichtelijk. Je kunt de plateaus indelen naar wens van zowel het koelgedeelte als het vriendgedeelte. Dat maakt deze koelkast erg gebruiksvriendelijk. De verschillende vershoudzones voor groente en fruit zijn erg ruim. Met gemak kun je al het groenten en fruit voor de hele week erin kwijt. Doordat je de temperatuur apart kunt instellen, kun je etenswaren langer bewaren. Mits je hier natuurlijk goed mee omgaat en je houdt aan de indeling.

 

Extra water en ijs dispenser

Waterdispenser en ijsblokjesDe dispenser werkt naar behoren. Om de functie koud tapwater te kunnen gebruiken, is aansluiting op de waterleiding noodzakelijk. Nu kwam ik daar zelf pas later achter, maar in principe staat dit netjes vermeld. Na het alsnog aansluiten op de waterleiding was het water verfrissend koel en vielen de ijsklontjes moeiteloos in het glas. De crush functie is iets wat je even onder de knie moet krijgen. De eerste keer viel het schaafijs op de grond. Maar na een paar keer oefenen lukte dit prima. Een groot voordeel is dat je het vriesgedeelte niet meer hoeft te ontdooien. Het heeft een NoFrost functie zodat ijs wegschrapen tot het verleden hoort. In een druk huishouden is dit een welkome bijkomstigheid.

 

Prijs/kwaliteit

Wanneer je een Amerikaanse koelkast aanschaft met dispenser, weet je dat de prijs altijd hoger ligt dan een standaard variant. Voor hetgeen wat je krijgt, valt de prijs in verhouding mee.

De koelkast is energiezuinig, dit scheelt uiteindelijk weer in de portemonnee, en biedt heel veel ruimte. Indien je liever één keer in de week de grote boodschappen doet, kun je met zoveel inhoud je boodschappen goed kwijt in het koel- en vriesgedeelte.

Ook de NoFrost functie is een uitkomst in een druk huishouden waar het schoonmaken van een koelkast eigenlijk al teveel tijd kost.

Als je op zoek bent naar een koelkast met veel ruimte en die er ook nog eens goed uitziet, dan is dit type Samsung koelkast wellicht iets voor jou.
Er is trouwens ook eens model dat heel een RVS look heeft. Dit is de Samsung RS7568BHCSR. Qua prestaties gelijk, alleen is ook de deur voorzien van een RVS look.

 

Video en uitleg over de Samsung RS7568BHCSP

 

Meningen van andere kopers

“Veel functies, zoals het belletje dat afgaat wanneer de deur lang open staat. De koelkast nog niet zo lang in gebruik, maar bevalt erg goed tot nu toe”
Dhr. L. Klaessen

 

Meer Amerikaanse koelkasten?Rob van KoelkastSale.nl

Denk je na het lezen van de Samsung RS7568BHCSP review, dat de side-by-side koelkast bij jou past? Lees dan ons uitgebreid Amerikaanse koelkast dossier.

  • Review en vergelijkingen
  • Beste Koop
  • Achtergrond informatie bij het kiezen van de beste Amerikaanse koelkast voor jouw keuken

 

Alle Samsung RS7568BHCSP aanbiedingen

 

Website leverancier: Samsung RS7568BHCSP

 

  1. Samsung RS53K4400SA review - KoelkastSale.nl 23 november 2016 at 8:19 pm

    […] Dit komt neer op ongeveer 97 euro per jaar. Hiermee is deze een stuk minder energiezuinig dan de Samsung RS7568BHCSP  een andere Amerikaanse koelkast van Samsung met het A++ […]

  2. […] A+ en is daarmee is het niet de zuinigste Amerikaanse koelkast die momenteel verkrijgbaar zijn. De Samsung RS7568BHCSP heeft een A++ label. In praktijk scheelt dit ongeveer 15 euro per jaar aan […]

  3. […] Het jaarlijkse energieverbruik ligt op 359 kWh, dit komt overeen met ongeveer 82 euro per jaar. Dit is natuurlijk een groot pluspunt van deze Amerikaanse koelkast en is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Samsung RS7568BHCSP […]